Returnere

Returnere

Vi tror at varene du kjøper i butikken vår, vil bli fornøyd. Vi behandler avkastning basert på spesifikke forhold, og det endelige målet er å tilfredsstille våre kunder. Vi støtter våre produkter og tjenester, og vi ønsker at våre kunder skal være fornøyd. Hvis du ikke liker elementene du kjøper i butikken, vil vi gjerne returnere varene innen 30 dager etter den opprinnelige leveringsdatoen. Pass på at du ikke har på deg eller endrer den. Vi implementerer en uskyldig returpolitikk. Hvis du returnerer varen innen 30 dager etter mottak av varen, refunderer vi beløpet du betalte for varen, eller gir en innløsning, uansett hva du vil, blir det ikke spurt spørsmål.

Vær oppmerksom på at vår retur- og byttepolitikk er den samme.

Hvis du ikke er 100% fornøyd med produktene som er kjøpt i butikken, kan du returnere varene innen 30 dager etter kjøpet for full refusjon.
Vennligst se følgende:

Returer må være i den tilstanden du mottok, og i originalemballasjen uten slitasje.
Noen elementer leveres med en ekstra sikkerhetsetikett.
Den opprinnelige sikkerhetsetiketten eller skadet etikett er kanskje ikke inkludert når varen returneres. Refusjonen er kanskje ikke kvalifisert.
Hvis du ikke har originalemballasjen, vennligst legg en kopi av produktets returbekreftelse i plastpose i esken.

Hvis du bestemmer deg for å bytte eller returnere. Ta kontakt med oss ​​via e-post i tide, vår ettersalgs service team vil veilede deg for å returnere.

Vennligst gi oss beskjed om følgende i e-postadressen:

ordrenummer.
Status og bilde av varen.
Hvorfor vil du returnere den.

Vennligst merk: Alle returadresser er spesifisert, vennligst kontakt vårt kundeserviceteam før du returnerer.
  
Vi mottar ditt returnerte element, og vi sender deg en e-post umiddelbart. Og behandling av alle refusjoner vil bli refundert til din opprinnelige betalingsmåte. Merk: Det kan ta noen dager for banken din å legge inn en refusjon til kontoen din. Så vær så tålmodig. Hvis du har spørsmål, vennligst kontakt vårt kundeserviceteam umiddelbart.